Premiär.

Har precis varit ute på årets första runda med mina inlines. Jag och Pilla tog en runda här i stan. Dock har jag ont som fan i fötterna nu. Märks att det var ett bra tag sen sist. Tror bara vi hann med ett åk förra året innan vädret sabbade det för oss. Men nu jävlar i :)


Fredag.

När det är fredag brukar man vara glad för att det snart är helg. Men inte jag, inte denna fredagen iaf. Ska snart iväg och göra lite naglar. Inte varje dag man ska göra en nagelförlängning på en 96årig gammal dam. Ska bli spännande. Sen är det kvällsjobb i hemtjänsten som gäller.

Imorron lördag är det först jobb 7-15:30. Sen är det handbollsfest som gäller. Ska först träffas hemma hos en i laget och ha lite förfest. Sen bär det av till Åhus strand där klubben bjuder på mat och sen blir det lite partaj. Är inte där ball lär vi dra vidare in till stan.

Antar att man kommer må som man förtjänar på söndag. Men kl 16 måste jag vara pigg för då ska jag jobba kväll.

Idag har jag hunnit med att sola lite med, kände mig blek som fan. Och sen har vi det ständiga klädproblemet till helgen. Suck, alltid samma visa. Menmen, har ju gått ner lite på dieten så man kanskse känner sig liiite finare.


Vårnaglar som gjordes igår

Dag 10: En bekännelse

1. Jag som nagelterapeut är inte världsbäst på att vårda mina egna naglar. Andras går tydligen före :)

Dag 9: Två favoritlåtar

Förbannat svårt ju .. men just nu spelas dessa mest. Gillar den första soooooom fan!!

1. Take over control( Extended Vocal Mix) med Afrojack feat. Eva Simons
2. Turbulence med Steve Aoki & Laidback Luke

Dag 8: Tre tändande saker

1. Ett fint leende
2. En charmig man
3. Välvårdad

Lack.

Igår när jag var ute på lite äventyr trodde jag att jag skulle smälla av. Jag låg på farthållaren, höll faktiskt hastigheten!! Nej då kör en skabbig jävla saab fan ut framför mig så jag får tvärnita. På vägen är det 100 och han ligger och fiser i 80. Så givetvis ligger jag väldigt nära, dels för att han fiskör och dels för att han körde ut i ett olämpligt läge. Nej, då lägger han sig på bromsen. jag ligger kvar i röven på honom, mer och mer irriterad. Sen blir det ÄNTLIGEN tvåfiligt. Tror ni inte han lägger sig i vänsterfilen då? När jag är påväg att dra om han på höger sidan går han äntligen över. Arg som fan gasar jag upp bredvid och tror ni inte han räcker fingret åt mit? Ska säga att han fick ett fett jävla finger tillbaka. Sen sätter han givetvis på helljusena. Eg skulle jag stannat bilen tvärs över vägen och läxat upp honom. Men det hade jag inte tid för. Man ligger fan inte och fiser i 80 när det är ljust ute, inte mkt trafik, fiiiina torra vägar. SUCK!!! Och vad nöjd han måste va som blivit omkörd av en tjej. Jäkla looser säger jag bara! Kan köra upp sin saabfan någonstans....


Tacka vet jag Wlarre

Dag 7: Fyra avtändande saker

1. Svett
2. Ryamatta på ryggen
3. Strumpor i sandaler
4. speedos eller snabba solbrillor

Dag 6: Fem saker du skulle vilja göra

1. Ta lite semester från jobben
2. Åka utomlands
3. Flytta till en större lägenhet
4. Opereras NU
5. Få tillåtelse att kastrera vissa män här i världen

Dag 5: Sex män du tycker är ursnygga

1. Robert Pattinson


2. Simon Baker



3. Wenworth Miller



4. Joel Kinnaman



5. Robert Buckley



6. Jude Law

Dag 4: Sju saker du ofta tänker på

1. Familjen
2. Vännerna
3. Jobbet
4. Företaget
5. Fotbollen/handbollen
6. Pengar
7. Sex

RSS 2.0