Till Cissi


<3


This is me ..

Detta är absolut inte min vecka. Började bra i måndags med att min mobil la av någon gång under dagen på jobbet. Hade inte ens märkt det´. Så lite trafik är det i min mobil. Trodde att det kanske var batteriet som var slut så jag satte den på laddning direkt i mobilen .. inget händer. Kör inom mamma och lånar hennes laddare. Oh nej. det hjälpte inte heller. SUCK! Arg som ett bi blev jag. Så därför beställde jag en ny mobil. Blev en vit sony ericsson, Aino. Verkar helt okej.

Igår tisdag skulle jag spänna min sadel efter jobbet. Kommer fram till cyckelstället och hittar inte min cylle. Nej då har någon jävel snott den. 4500 spänn i sjön! Så då blev jag ännu mer arg. Ska fan köpa mig en skruttig jävla cylle som ingen vill sno.

Något positivt med tisdagen var att jag besökte min frisör. Blev klipp och färg. Sjukt bra. O nu har jag lugg igen ..

Men det är så typiskt mig, med all min jävla otur. Borde det inte vända någon gång?



....

Nu skiter jag i dig. Pallar inte mer! Varför tillåter jag mig själv ens tänka så? Bajs!



Jag längtar!!

Längtar verkligen till den 3:e filmen i Twilightsagan släpps!!!'


Fullt ös.

Denna helgen har bara sagt tjoff och så var den slut.

I fredags firade vi lilla Wilma som fyllde 18 år. Snacka om att jag kände mig gammal :) Hon fick en hel spann full med godis och bra saker att ha nu när hon drar till Mallorca. Sedan blev det utgångBanken på det.

   
   

Träningsstatistik.

Idag kom den dagen då jag äntligen gick om Pilla i träningsstatistiken :) Och Bg hoppade upp på en delad andra plats med Pilla. Och Sigge är väl nere på 44 % nu, om det ens är så mkt. Men hon kommer igen, det hoppas jag!

Annars så har jag jobbat hela dagen och sen blev det en tur med Cissistan. Vi inhandlade present till Wilmis som fyller 18 år imorron. Grattis gumman!






Helgen är fullspäckad med planer.

Fre: jobb 7-16, sen städa lite. Cissi kommer 18 då vi ska käka o lite så. 20 ska vi befinna oss hos Wilmis. Sen blir det utgång på det.

Lör: Bakis som fan. 14:00 5-kamp med brudarna på Magasinet. 18:00 Restaurangbesök på Chillout, sen förfest hos mig med utgång.

Sön: Ännu mer bakis. 13:00 Matchstart mot Nävlinge. SOVA. Filmkväll.

"Kidikaggen".

Blev ingen fotboll i hallen idag. Dom mesarna skulle spela badminton o sånt pallar inte jag. Tur att jag hade tränat Bodybalance innan så det blev någon form av träning. Var första gången jag testade Bodybalance och antagligen inte sista. Jag gillade det faktiskt. Men jävlar i vad jag är vig som ett kylskåp. Fruktansvärt! Men nu kan det bara bli bättre. Och passet avslutades med avslappning, och det behövde nog jag mer än någon annan.

Ikväll såg jag och Pilla film, blev Camilla Läckbergs Olycksfågeln eller vad den nu hette. Var nog den bästa jag sett av dom! Och dagens ord jag och Snorty kommit fram till är "Kidikaggen" Och man måste säga det snabbt. Därför det sitter ihop, alltså kid i kaggen = barn i magen  .. för er som är lite tröga :) Sjukt ball, kan ju också vara för att vi var sjukt trötta :)



Jag och systra mi på Macces student 2009 <3


Att något litet ..

Helt sjukt att ngt så litet kan göra en så glad.

Happy.

Jobbat idag 7-16. Fan vad jag älskar mitt nya jobb. Vettikatten när man skrattade så på ett arbete sist. Kul hela tiden. I löve it!! Så hela dagen har sprungit iväg, precis som alla andra dagar.

Fick köra inom mamma en sväng på hemvägen, blev ganska akut. Nu har jag precis stoppat in en ugnspannkaka i ugnen så jag kan få lite käk i mig. Ska upp o hälsa på Pilla o Bg en sväng sen. Sen kl 19 ska jag på bodybalance med Ida. Och kl 21 bär det av till hallen för lite fotbollslir. Fan vad flitig jag blivit :)



Trött.

Jag är helt slut efter kvällens muskelpass tillsammans med Ida. Var ju Jess som höll i det så det blev ett monsterpass. Så efter det orkade man inte mkt mer än att se det nya avsnittet av Lost och få i sig en god fruktsallad.

Idag har finurlat en massa när jag varit ledig. Det är slut på detta nu. Jag struntar i vilket. Jag är nöjd som jag har det nu. Pallar inte med dessa frågorna som snurrar runt i huvudet. Jag nöjer mig med mina underbara vänner, min underbara familj, mina härliga kollegor och mitt härliga fotbollslag. Jag klarar mig!!



Mätt som en plätt.

Precis lagat mat. blev riktigt gott. Dock tror jag att jag åt lite för mkt för nu är jag proppmätt. Tur att man äter i god tid innan träningen. Annars hade jag dött. Om en timme ska jag möta Ida borta på friskvårdshuset och då ska vi biffa som satan :) Har en stooooor känsla av att jag inte kommer kunna röra mina armar imorron. Men då är det bara att träna på det. Funderar på att testa bodybalance imorron och se vad det är för ngt. Sen blir det fotbollslir i hallen på det. jag känner mig förbannat duktig :)



Ida och jag <3


Mätt som en plätt.

Precis lagat mat. blev riktigt gott. Dock tror jag att jag åt lite för mkt för nu är jag proppmätt. Tur att man äter i god tid innan träningen. Annars hade jag dött. Om en timme ska jag möta Ida borta på friskvårdshuset och då ska vi biffa som satan :) Har en stooooor känsla av att jag inte kommer kunna röra mina armar imorron. Men då är det bara att träna på det. Funderar på att testa bodybalance imorron och se vad det är för ngt. Sen blir det fotbollslir i hallen på det. jag känner mig förbannat duktig :)



Ida och jag <3


Måndag.

Måndag och ledig efter jag bytt bort mitt pass på Subway. Kände att jag behövde vara ledig efter 7 dagars jobb. och skönt har det varit. Varit hos mormor en sväng och en sväng inom pappa. Och så har jag hunnit göra lite matlådor till jobbet.

Nu lagar jag kvällsmat. Blir koktkycklig, currysås och ris. Det är sjukt gott. Kl 19 ska jag träna komplett muskel tillsammans med Ida. Sen lär det nog bli en film eller ngt :)


Jag och Hällen för några år sen.


Match.

Igår spelade vi träningsmatch mot Önnestad på grus. Blev vinst med 4-2(3-1). Stod i mål första halvlek och sen spelade jag topp i slutet av andra. Dock vet jag att målet är min plats, där är jag bäst. Dock kände jag inte mig helt i form igår. Är det för man är så van vid att vara bakis vid alla matcher? Men jag gjorde en förbannat snygg räddning på vänster sida, och det är min kassa sida.


 


Efter matchen åkte jag direkt till jobbet. kvällen bara sprang iväg. Avslutade veckan med en film tillsammans med Sigge. Men hon somnade typ efter halva filmen så då fick jag se det själv.


Vi spelar alfapet och den som vinn

-f1ca8f898cdd38189b36d0d06eebb60.png

Kolla varifrån!

Vi spelar alfapet och den som vinner får denna vackra blomma :)


Sååå kul.

Skrattar som fan varje gång jag ser denna. Så fruktansvärt rolig. Kan verkligen se den om och om igen.


Ge mig vår, NU!!

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon. Det var jag verkligen värd. Sen begav jag mig till Åhus för att göra naglarSussie och Carina. Blev mkt fint. Mamma bjöd på mat med. Och det blev min favoriträtt som mamma är bäst på <3.

Tränat fotboll ikväll med. Hatar verkligen att träna på grus, jag vill spela på gräs. Så snälla våren, kom nu. Hårt som fan var det att slänga sig med. Så jag försökte undvika det och spar mig till träningsmatchen på söndag. Då ska Önnestad få spö :)

Efter träningen blev det lite häng uppe hos Pilla. Såg Sveriges värsta bilförare. Herregud säger jag bara. Hur fan lyckas folk få körtkort? Inte konstigt att man alltid stöter på någon idiot på vägarna. Blir så druktansvärt irriterad när man ligger bak en sölkorv som bara ligger och fiser på vägarna. Gärna när det inte går och köra om också. Eller som smyger fram efter dom svängt. För fan gasa upp i hastighet! är det 90, så är det 90, och inte 60.

Näää gott folk. Nu ska Maja sova med sig.


Världens sötaste Ebba (min kusin) och jag under k-dagarna 2009 <3


Det brinner på köpmannagatan i åhu

02ff0e3ac2598a00faafef95307ab695.png

Kolla varifrån!

Det brinner på köpmannagatan i åhus.


Dag 3.

Idag gick vi in på dag 3 på jobbet, känns fortfarande lika bra. Och dagarna verkligen bara springer iväg Idag har Lollo gått bredvid mig hela dagen, har gått alldeles utmärkt.

Efter jobbet blev jag så trött så jag somnade i sängen. Hur skönt som helst. Och nu ikväll har jag inte gjort ett skit. Skönt att ta det lugnt ibland bara.

Nu väntar 24, desperate housewife och one tree hill :)


Sassa och Jag
Jag vill ha långt hår igen, NU!!


Vilket härligt väder vi haft :)

-c29143be4818217f0c00183fb23e3a7.png

Kolla varifrån!

Vilket härligt väder vi haft :)


Tisdag.

Nu är dag två avklarad på nya jobbet och det känns fortfarande lika bra. har tagit mig an täthetsschemat och det går hur bra som helst. Gillar när man får lite ansvar. Gjorde ett inhopp i 2 timmar i dag på Subway. Måste ju komma upp i heltid eftersom jag bara har 90 % på nya jobbet.

Så dagen har varit bra och solen har verkligen uppskattats när den tittat fram!


Jag, Pilla och Lollo <3


Väggorden är nu på plats ovanför s

0-330b706179dfec17636affe4bb9f3083.png

Kolla varifrån!

Väggorden är nu på plats ovanför sängen :) riktigt fint.


Sponsrade av ..

Vårt fotbollslag (Näsby IF Dam) är sponsrade av Grand. Dom har gett oss mössor samt att uppvärmningströjorna kommer därifrån. Jag och Pilla kom fram till att hela vårt lag lätt borde ha gratis inträde där eftersom vi hänger där varje lördag :) Alltså en given sponsor!


Idag innan träningen


Testar om det fungerar bara :)

0-553dc257321f0628acf10825fa5ca972.png

Kolla varifrån!

Testar om det fungerar bara :)


På mos?

Igår efter fotbollsmatchen beställde vi lite käk. Bg skulle ha sig en kebabrulle med pommes i och Pilla skulle ha en vanlig. När vi sedan kom hem för att äta höll vi på att dö av skratt. På Bgs rulle hade dom skrivit "På mos" istället för "Pommes". hahahah. Shit så fel det kan bli.



På Mos = Pommes :)


Första dagen på nya jobbet ...

I vanliga fall när min klocka ringer en måndags morgon håller jag på att dö och vill bara gräva ner mig. Men idag flög jag upp efter endast en snoozning. Det ni! Det är den 1 Mars och det betyder att jag har börjat på mitt nya jobb idag. Första dagen bestod av jobb 7-16 och tiden har bara sprungit iväg. Underbara kollegor och vårdtagare som verkligen gjort min dag. Har verkligen fått höra att människor uppskattar ens arbete och det behöver man höra ibland. Och på eftermiddagen slog vi på stort och firade med en tårta. Så nu blir det några extra löp på fotbollsträningen :)



Har precis lagat lite mat. Blev köttbullar, sås och potatis idag. Snabbt och lätt. Blev några matlådor också. Nu ska jag vila lite innan kvällens fotbollsträning drar igång 19:30. Mördbultad är jag dock efter gårdagens match. Blåmärke överallt. Men idag upptäckte jag nog det första konstigaste blåmäket jag någonsin fått, på mitt vänstra bröst. Inte grannt. Men va fan, vi vann ju matchen :)

Ha en underbar måndag, för det har jag haft och jag hoppas den fortsätter så ..

Lady Gaga till Globen ...

Idag blev jag överlycklig när jag läste att Lady Gaga är på väg till Sverige på Aftonbladets hemsida. Den 5 mars kl 9:00 släpps biljetterna, och jag och Pilla ska lätt ha vars en. Någon mer som är sugen?
Hon kommer till Globen fredagen den 7 Maj. Och jag tror hon kommer bjuda på en riktig show.



RSS 2.0