Höst.

Undra om det kommer bli mer sommar? Känns inte så efter dagens väder. Sjukt tråkigt. En sån här dag vill man bara gräva ner sig och inte visa sig för ngn.

Men så blev inte fallet. Fick rycka in lite hos grannen Lollo som hade lite problem i sin lägenhet. Har lyckats sälja min gamla mobiltelefon via blocket. Har varit en runda på ekohallen med Pilla. Sett en film med Pilla. Varit en sväng hos mamma i Åhus.

Nu tänkte jag städa undan lite innan det blir fotbollsträning. Ska köra mixmatch med herrlaget. Spännande

Puss haj


Inlines.

I eftermiddags tog jag och Pilla oss en tur på stan. Det var dags att skaffa oss vars ett par inlines. har tjatat om detta i evigheter men aldrig riktigt fått tummarna loss :) Men idag  ... då gick det. Och premiär rundan är avklarad. Riktigt dålig balans har man med. Men klarade första turen utan att trilla, det ni :) Helt sjukt att man var så cool när man gick i 6:an så man hoppade på ramper och så. Hade jag aldrig klarat idag.

Efter kvällsrundan på inlines blev det film tillsammans med Pilla. Blev I love you Philip Morris. Helt sjukt oväntad film men den var sådära.

Nu blir det snart sängen för min del. Blir en morgontur med Pilla imorgon så <3


Gillar.

Hämtade min nya mobil idag. Blev en Sony Ericson Xperia, den vita. Gillar den som fan :) Riktigt bra. Dock väldigt ovant nu i början men jag lär väl mig så småningom.


Härligt.

Visst är det härligt när ens chef ringer och väcker en kl 7:50 och vill att man ska börja kl 8:00. Visste inte var jag var eller vad klockan var :) Kunde inte somna inatt så det var ju inte så konstigt. Så idag blev det jobb 8-13 för min del. Har ju egentligen semester, men lite extra klirr i kassan är aldrig fel :)


Sämst ..

Jag är nog världssämst på att blogga.
Får bli skärpning på detta...

Semester just nu, eller ja semester och semester .. har varit inne och jobbat lite ändå. Men på fredag återgår allt till det vanliga igen.

Sommaren har varit nice. Sol, bad, myskvällar och partaj.
Älskar mina vänner som fan!!



RSS 2.0