Inflyttningsfest.

igår hade Pilla inflyttningsfest. Fylleslag som vanligt på Kapellgatan. In i dimman som jag brukar säga :) Kvällen avslutades med en tur på Grand. Sen blev det en promenad hem. Fick ju börja ladda inför dagens match.

   
   

Idag har vi spelat vår första träningsmatch mot Treby. Blev vinst med 2-1. Så jäkla grymma är vi!! Nu gäller det bara att fortsätta såhär säsongen ut.

Kvällen har bara ägnats åt att slappa med goda vänner. Är helt slut så det blir sängen snart för min del.

Gonatt!

Sleten.

Fy katten vad trött jag är. Vaknade kl 13 av att telefonen ringde. Ville att jag skulle jobba inatt, men icke. Pilla (Snorty) ska ju ha inflyttningsfest. Så nu ska jag, Macce och Pilla dra och käka. Men först ska jag slänga in två maskiner tvätt.


En sleten och nyvaken Maja. Den bjuder jag på.


Trött.

Jag är trött som fasiken. fötterna värker och jag är helt död. Nu ska jag sova. Gonatt.


Svikare.

Idag har jag städat lite hela dagen. Absolut inte stressat. Så nu är det bara dammsuga och torka av golvet kvar tills imorron. Och tvätta då, lyckades få en tvättid så jag kan tvätta mina sura fotbollskläder.

Nu ikväll skulle vi sett på film, men alla vännerna svek. Så nu sitter man här och väntar på att kl blir 00 så jag kan börja jobba. Jobbar 00-04 inatt. Hoppas det blir hyfsat lugnt, men det kan jag glömma för det är löningshelg. Som tur är jobbar jag med Wilma och min bror så vi kan väl hitta på lite skit :) Synd att inte Cissi jobbar så vi kan kasta bröd på henne. hahahahah :)


Tjockis Spiro sitter fast. Fattar han inte att spannen är för liten?


Snö och slask.

Fy fan vad jag hatar snö och slask. Halt som fan. En thriller att jag inte halkade uppe på stan. Ge mig vår, NU!! Var uppe en snabbis på stan med Pilla innan. Fanns absolut inget. Det fick bli ett paket ögonfransar och en kass med godsaker från systemet tills imorron.



Exak min size, 65AA. Det ni!


Gomorron.

Idag har jag tagit sovmorgon. Kände att det var jag värd. Ska snart in i duschen och piffa till mig. Sen bli det lunch och en runda på stan tillsammans med min kära vän Pilla. Sen får vi se vad fredagen erbjuder. Kanske städa lite? Sen tänkte jag snylta lite på Lollos tvättid så jag kan få mina blöta träningskläder rena och torra.

Ha en underbar fredag mina vänner.



Vad brun jag var på denna bilden. Vart har den brännan tagit vägen?


Läsarrekord.

Ojojoj, idag har vi slått läsarrekordet. Fast alla har ju inte ens sett att jag börjat blogga igen. Var ju ganska frånvarande ett bra tag. Men nu känner jag att jag behöver skriva av mig lite.

Fotbollsträningen gick bra idag. Dock så var det gyttja över hela planen. Så jag sa innan träningen "Idag tänker jag inte slänga mig i målet". Men efter träningen så var jag våt genom alla kläderna. Fy fan vad jag frös. Gjorde ett "magplask" rätt i en pöl när jag skulle rädda bollen. Haha, Pilla hon garvade.

Efter träningen körde jag och Lollo direkt ut till Åhus för att skriva anställningsavtal på nya jobbet. Såg ut som fan gjorde vi och jag var full av grus. Men en löneförhöjning600 kr tackar vi inte nej till :) sen 90 % och fast anställning på det. Det gillar vi!

Har precis skrivit in mitt nya schema i kalendern och det klaffar perfekt med fotbollsträningar och matcher. Ännu bättre. Och det gillar vi ännu mer :) Sen att jag kommer jobba med ett härligt gäng är ändå bäst. Att man trivs på arbetet betyder mest.




Jag tar en stadig grogg innan balen, Juni 2004. fan vad långt och fint hår jag hade. Men nu ska det odlas ut igen.


En glad skit ..

Har precis varit på Eko med Pilla. Blev inte så mkt handlat, mest mög tycker jag. Blev lite torrvaror och så. sitter och laddar nu inför kvällens grusträning som börjar om exakt en timme. Hoppas planen är bättre idag än vad den var i måndags. Hatar att springa på snöööö. Sen ska jag och Sigge McKvack(Lollo) till Åhus och skriva på våra anställningsbevis osv. Sen skulle Lollo få lite pass :)

Här bjuder jag på lite blider på en glad liten Maja, en glad skitunge :)


'
Min absoluta favoritklänning, min prinsessklänning, var given vid kalas. Och när jag hade denna på mig åt jag ingen då jag var rädd att skita ner den, det ni :)



Sååå het frisyr :)



Jag och min morbror Mats


F16

Fatta att denna bilden är för 9 år sen snart. Då jag spelade fotboll med flickor16 i Åhus HBK. Bilden är tagen uppe på Gothia cup. Alltså var tar tiden ivägen? Tjoff säger det bara så springer den iväg. O fy vad gräslig man är på bilden. Min oranga målvaktströja matchar ju verkligen med dom röda matchställen, NOT!


Torsdag.

Började jobba kl 8 imorse. Ganska pigg för en gångs skull. Har lunch nu så jag sitter och surfar runder. Jobbar till 13 eller 14 idag beroende på hur mkt folk här är. Hoppas på att få sluta tidigt iaf :) Sen i eftermiddag ska jag på vift med Pilla. Vi ska handla till hennes inflyttningsfest på lördag. Ska även försöka komma på vad fasiken vi ska köpa till henne. Det är svårt.

Helt sjukt att det redan är torsdag. Var har denna veckan tagit ivägen egentligen? Känns inte som jag fått ett dugg gjort. Och fattar ni, på måndag börjar jag mitt nya jobb! Hur bra är inte det :) Och jag är ledig både lördag och söndag.


Onsdag.

Igår kom min käre bror hem från lumpen. Tåget var ett x antal timmar försenast så han kom inte hela vägen hem till Åhus. Som tur är har han en så snöll syster så han fick övernatta på min soffa. Och jag var ännu mer snäll när jag körde honom till Åhus idag och bjöd hela familjen på mat. Ojojoj :)



Mamma och bror Macce på hans student <3


Lollos födelsedagsfest.

I lördags firade vi att Lollo fyllt 22. Ingen ålder direkt, en annan är ju gammal :) Trevligt som attans var det. Och presenterna och bildspelet var lyckat. Dock blev inte utgången någon höjdare. Men vad gör det om man hade trevligt resten av kvällen.

   
   
   


Uppe med tuppen.

Vad fasiken gjorde jag uppe kl 8 imorse, när jag är ledig??? Joinade Cissi lite på jobbet, hade inget bättre för mig innan affärerna öppnade. Blev systemet och fixa det sista inför Lollos födelsedagspresent.

Eftermiddagen kommer ägnas åt städning och fix inför ikväll då Lollos 22 års dag ska firas.


Lollo och Hällen


Äventyr.

Idag hämtade jag upp Ida kl 9. begav oss ner mot nova lund för lite shopping. Dock var där inte mkt att hänga i granen. Sen hämtade vi upp Ida-Maria på stationen i Malmö för att åka vidare till The Studio. Där spenderade vi fem timmar på att bli sminkade och fotograferade. Hem kom jag med 11 bilder, och mkt fattigare var jag. Är helt slut efter 12 timmar på vift. Så nu blir det bara film med Lollo och Pilla.


     


Målarnisse.

Var uppe hos Sigge och David en våning upp innan. david var i full gång med att måla om deras vägg. Redigt grannt blev det. Men jag var ju tvungen att påpeka målningen lite med :) Jag hade ju det lyxigt som fick en riktig målare som gjorde det (mammas grabb). Snabbt och lätt gick det.

 


Syskonkärlek.

Även om vi inte ses så ofta så älskar jag mina bröder. Macce, den store, ligger i lumpen uppe i Sthlm och är bara hemma vissa helger. Och när han väl är hemma så ser man knappt röken av honom för han jobbar. Sebbe, den minsta, går i skolan och när han inte gör det så bor han på gymmet eller tränar amerikansk fotboll ...



Macce, Sebbe och jag på Macces student 2009


Ge mig sooool ..

Ge mig sommar och soooool!! Orkar inte med detta längre. Fotbollsträningen blev inställd ikväll pga vädret. så vad fasiken ska man nu göra ikväll?

Idag har jag varit duktig och tvättat/städat. Man får passa på när man väl är ledig :)


Jag och Helen i Thailand


Magsjuka.

Tycker alla är magsjuka just nu. En thriller att man inte råkat ut för det. Skulle egentligen passat min kusin Ebba idag men hon var nog på väg att bli magsjuk den stackaren.



Bilden här ovanför är för några år sen när jag blev magsjuk när jag var i Turkiet. Vägrade gå på sjukhuset där nere så jag bet ihop tills jag kom hem till Sverige. Och här fick jag ligga inspärrad i 5 hela dagar utan mat och dricka. Fick endast dropp. Så jag fick dras med droppkärran hela tiden. Då var det jävlar i inte mkt med mig.

Torsdag.

Kul att hör att folk gillar att jag börjat blogga igen. Det får en till att fortsätta hålla igång. Och statistiken går bara uppåt, det gillar vi.

Torsdag idag, och jag är ledig i 4 dagar! Det ni. Tänker inte jobba ihjäl mig innan jag ska börja på mitt nya arbete. Har försökt varva Lollo dit också. Så på tisdag skulle hon dit och prata med chefen. Så nu blir vi kanske kollegor igen :)

Idag tänkte jag inte göra allt för mycket. Ska ta och städa lite i lägenheten nu. Fredagar är egentligen min städdag men imorgon ska vi till the studio och fotas. Så då kommer jag inte ha tid. Och ikväll blir det fotbollsträning. Kommer gå om Pilla nu i träningsstatistiken :) Och hon ska aldrig få gå om igen. hahhaha




Sigge McKvack och jag för ca ett år sen


Nere.

Idag känner jag mig lite nere och halvkass. Trött hela tiden, som vanligt. Men jag lever iaf.

Jag återkommer.

Hallen.

Varje tisdagskväll brukar vi samlas ett gäng i Norretullshallen för lite fotbollslir. Dock inget stort gäng idag, var bara 6 stycken. Men vi hade jäkligt ball ändå :) Sen blev det en tur på stan och en film uppe hos Pilla. Nu väntar sängen, klockan ringer tidigt imorron.

Gonatt

     


Inbrottssäker.

Gjorde naglar på mamma idag efter jobbet. Och mitt jäkla lim hade klistrats igen. försökte med tång tom. men det gick inte alls. så jag gav upp. den fick klippas upp. det var det limmet ..


Gårdagens kommentar ..

I går sa Pilla en klockren sak! Vi satt i bilen påväg hem från fotbollsträningen och pratade om vem som fyller år imorron, En gammal "bekant" till oss fyller år idag kom vi på. Idag nämner vi inte honom vid namn utan kallar honom för *piip*. Så då sa jag att jag absolut inte tänker gratta honom på födelsedagen. Och då kommer Pilla med den klockrena kommentaren " Jag äter hellre min egen spya än grattar honom på födelsedagen". Haha jag höll på att dö som jag skrattade.



<3


Lunch.

Sitter nere i källaren på jobbet nu och njuter av min lunch. En kycklingsallad från house of bagels blev det idag. Känner att det är dags att vara lite nyttig igen. Och jag måste hitta den motivationen jag hade förra våren. Då gick jag ner 28 kg på 4 månader. Helt sjukt duktig var jag. Dock har jag gått upp 7 av dom. Men nu är det på nedgång igen. Ibland tappar man motivationen helt enkelt. Sen när det händer dåliga saker runt omkring en så påverkas man av det också.

Har 1-2 timmar kvar på jobbet beroende på hur mkt folk det kommer. Nedräkningen inför det nya jobbet är i full gång. Den 1 mars drar det igång och jag slipper arbeta på Subway. Fatta att jag har arbetat här i 5 år och 1 månad, det är INTE okej. Så det är hög tid att ta sitt pick o pack och dra vidare.


Problem ..

Hade problem med att logga in hela kvällen igår. Förstår inte varför. Kanske fel på min dator där hemma? För här på jobbet fungerar det utmärkt. Har sovit riktigt gott inatt och det tackar jag för. Men det spelar ingen roll hur gott jag än sover för jag är fortfarande trött. Förstår det inte.

Ha en trevlig tisdag.

Fotbollsträningen avklarad.

Alltså jag tror jag är kroniskt trött. Är verkligen trött 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Jag är vinterdeprimerad också. Kom fram till att det kan vara för att jag inte varit utomlands denna vintern. Brukar annars vara det. Så nästa vinter ska jag iväg, punkt slut!! Någon som vill joina?



Segt och springa på träningen idag. Grusplanen var snöig och när du sprang ett steg framåt åkte du tillbaka tre. Och sen är det lika kul att stå imål när det är grus. Så jag tömde precis en liter grus mitt i vardagsrummet. Hade gömt sig innanför trosorna. Det är lövely.

Seg.

Blev 3,5 timmes jobb idag. Inte så många timmar men det kändes som en evighet. Är trött och seg idag, riktigt trött. Har hunnit laga lite kvällsmat med, blev lasangette idag. Snabbt o lätt. Nu blir det en powernap innan kvällens grusträning. Så härligt att träna utomhus när det snöar?! Längtar tills det blir träning och match på gräs!


Ny vecka.

Jaha, då var det måndag igen. Snacka om att veckorna springer iväg. Fast iof, det kan vara positivt nu med. För jag vill ha vår, NU!! Orkar inte med denna snön längre. Vill kunna sitta ute och grilla om kvällarna. Sitta på balkongen och njuta av det fina vädret. Men icke, vi kommer nog ha snö ett bra tag till.

Nu är det dags för lite jobb 11:30-16:00. Tänkte vara duktig och hinna med en snabb promenad innan jobbet.


<3 Mina vänner.


Tänker tillbaka ..

I september 2009 drog vi upp 6 brudar till Sthlm. Blev tre helt sjukt roliga dagar. Vi var uppe och firade Helens 25-års dag. Ibland tänker jag tillbaka hur himla kul det var. Något som absolut borde göras om. Men det är så himla svårt att få ihop alla en helg och åka iväg.

Här bjuder jag på lite bilder från trippen.


Från vänster: Jag, Pilla, Emma, Lollo, Mie, Hällen



Från vänster: Mie, Hällen, Lollo, Emma



Från vänster: Lollo, Pilla, Jag, Mie



Från vänster: Lollo, Hällen, Emma, Jag, Pilla

Dagens film, "Prinsessa".

Varit hemma hos Ida ikväll, Pilla kom också en sväng. Blev en film idag också, ganska ovanligt känner jag :) Blev en svensk film, "Prinsessa". Den hade en riktigt fin handlig faktiskt. Man får sig en liten tankeställare. Så det borde ni se gott folk.


Ögongodis.

Vaddå att han är het :) Het som in i! gaaah, kan kolla på bilderna hela tiden.


Sista ...

Nu har jag arbetat min sista lördagsnatt på Subway. Känns förbannat bra måste jag säga! Och min sista lördagsnatt fick jag spendera med min bror och Wilma. Ball som attans, vi fick ju spexa till det :)
Det är det enda jag kommer sakna med subway, arbetskamraterna. Okej, inte alla .. bara vissa av dom.


Wilma o Macce spexar


Såhär glad är man när man jobbar sin sista lördagsnatt.


Fyndat.

Idag har jag fyndat på Tradera. Blev denna fina väggtext som jag ska ha ovanför sängen. Kammade hem den för 125 kr :)


Jag bli så arg ..

Jag blir så arg när jag läser om vad 21-åringen gjort mot stackars Emma. Måtte han få det straff han förtjänar. Jag förstår bara inte hur man kan göra så mot en människa, och då i detta fallet mot sin förra flickvän. Hur kan man bara låta det gå så långt? Helt sjukt!! Och sen att han bara har mage att neka till detta.

Läs mer på Kristianstadsbladets hemsida ..


Bild: www.kristianstadsbladet.se

Vill ni ge mig en present?

Tycker klockorna från Triwa är så förbannat fina.
Har redan denna lila ..



Men nu har jag hittat en annan som är sjukt fin. Jätte fin och ha i sommar när man är brun :)

 

Jag är nog ..

Jag är nog sämst i världen på att blogga. Har absolut inte haft någon motivation ..

Tror jag är påväg in i en depp period. Varför förstår jag inte egentligen, för det är så mkt bra som är pågång just nu. Får väl skylla på det tråkiga vädret istället, snälla våren kom snart!

Idag bad jag om att få ta tjänstledig på mitt arbete. Kommer inom kort börja på ett nytt så då behöver jag inte slita röven av mig på två ställen.

Fotbollen är i full gång. Dock tränar vi på grus, vilket inte är det roligaste.

Idag har jag min andra dag ledigt. Vet inte när jag var ledig två dagar i rad sist. Men det var ett riktigt bra tag sen sist!

Tvättar för fullt och sen blir det att laga lite kvällsmat ..


RSS 2.0