Studentfin?

Varför inte ett par fina akrylnaglar till studenten? Den 1-15 Juni har vi ett erbjudande för studenter och alla som ska på studenterö. 600 kr för ett nytt sett akrylnaglar, bara på Åhus Hud & Kroppsvård. 044-248890


Kass.

Jag är nog världssämst på att blogga. Tänker inte lova att jag ska börja blogga igen, för jag vet att jag nog inte kan hålla det :)

Mkt tankar snurrar runt i huvudet om dagarna. Mkt är besvikelse, besvikelse på många av mina vänner. Eller vänner och vänner, vet inte om man kan nämna de flesta till det. Många som man verkligen trott varit en riktig vän har visat sig motsatsen. Vad jag väljer för beslut i mitt liv, har ni inte ett dugg med att göra. Och absolut ingen rätt till att prata skit om. Så skit ner er totalt!!

Var i Malmö i lördags med Tica. Hade verkligen en kanonkväll. Tica hämtade upp mig i Åhus för att åka in till K-stad och bli lite granna. Tog taxi bort till tågstationen eftersom vi börjat dricka. En timmes tågfärd väntade mot Malmö. Fick bla se lite raggarbilar i Hässleholm. Det blev mat, en flaska vin, cider och en drink på mello yello. Micke joinade också oss i slutet. Sen begav vi oss till Harrys för att festa vidare. Där mötte Mike & co upp oss. Blev lite mer dricka, dans och en jävla massa skratt. En kväll som man kommer minnas länge!
Dock var man ju inte världens piggaste människa dagen efter. Vill inte veta hur många som skrattade åt mig på stadsbussen i malmö, tågstationen, tåget och väl framme i Kristianstad eftersom jag gick barfota. Observera att det regnade i Kristianstad med. Men är man så korkad och tar värsta klackarna och har dom på i 10 timmar får man fan skylla sig själv :)








RSS 2.0