Ny jacka.

I fredags bestämde jag mig för vilken vinterjacka jag skulle ha. Övervägde mellan en röd från teamsportia eller en svart från odd molly. Blev givetvis den från Odd Molly och den ångrar jag inte en sekund för det är så jäkla grann :) 2000 kr på PPs i Åhus.

 


Onsdag.

Kom på att jag varit lite kass på att blogga. Dåligt av mig. Idag har jag vandrat på stan tillsammans med mamma, pilla och lollo. Jag och Pilla hittade oss vars en röd vinterjacka, dock ej likadan. jag är ju lite längre än Pilla så vi kan inte ha samma längd på jackan, hahahah :) För då blir det mer som en klänning för henne, eller långklänning rättare sagt. Sen segade vi lite hemma hos Lollo. Sen tog jag mig i kragen och tvättade lite. Behövdes kan jag säga. Tog även och städade lite här hemma.

   

Nu ikväll har det varit ganska chill. Bg och Lollo har varit här. Blev först bonde söker fru och nu ser jag och Bg twilight. Man kan ju inte se för mkt av Edward! Så jävla het!!


Gårdagen i Åhus.

Igår var jag en sväng i Åhus och hjälpte mamma att slinga håret och fixa till hennes naglar. Under tiden passade jag på att leka lite med Göte, mammas katt. Så söt så.

 
 

Sen tog jag Wlarre och åkte till Lund för att shoppa lite med Rebba. Blev mkt skratt! Hälsade ju på Rebba på jobbet med, vilka puddingar :) Me like! tack Rebbai för en trevlig tur.

Sen bar det av till hallen för lite spel. Dock inte så seriöst som det burkar vara. Men på söndag drar vi igång med fotbollsträningen med laget. Ska bli kul :)


David Guetta.

Igår blev det bestämt. På fredag bär det av till Malmö för att lyssna på David Guetta på Slakthuset. Förfest hos Veronica & Gustav. Kommer bli sjukt nice. Snacka om att det är bra musik, så det lär dansas natten lång i dimman :)


Söndagshäng.

Ligger på golvet nu inne hos Mie andra sidan väggen. Lollo hjälper Mie att plugga, och jag tittar på och nördar lite vid datorn :)


Folkrace.

Igår åkte jag, Pilla och Bg ut till Ripa för att se pappa när han gjorde premiär på folkracebanan. Dock så hann vi aldrig se honom eftersom bilen pajjade efter 2 varv :) Hahah.

 


Lördagens fest.

Ja igår var det fest igen. Och lika trevligt som alltid :) kvällen avslutades på Grand med hela gänget. Tack alla för en mkt trevlig kväll!

   
   
   
   


Idol.

Ja va säger man. Inte allt för många som varit bra ikväll. Mariette, Rabih och Erika har nog varit bäst hitentills. Jag och Hällen lodar lite hemma hos mig nu. Var även uppe hos Lollo en sväng och överraskade och lånade trippeltången. Testade trippla mitt hår inför morgondagen :) Sen ska vi jobba 23-04.

Jag vill, jag vill ha!

Surfade in på Odd Mollys hemsida igår. För er som inte vet så älskar jag dessa kläder. Så har dom skapat en limited edition med sängkläder. Fy fasiken vad fina dom är. Snälla ge mig dom i julklapp :)

   


Nya stövlar.

Jobbat idag en sväng 8-12:30. Sen mötte mamma upp mig på stan. Så det blev en runda. Hann med ganska mkt faktiskt. Fick en Thomas Sabo berlock i födelsedagspresent som jag bytte mot 2 andra, och så fick jag lägga 300 kr imellan. Så nu fick jag min älskade kunakrona och ett hjärta.

Har varit på jakt efter ett par nya stövlar ett bra tag. Då jag har ett par platta, ett par med kilklack och ett par med låg så kände jag att det var dags för ett par med lite högre klack som man kan ha när man går ut. Fick ju inte heller va alldeles för höga. Hittade ett par jätte fina på Nilsons för 699 kr. Perfekt :)


Gonatt.

Gick väldans bra på jobbet idag. Snacka om att jag är effektiv som attans. Hyfsat mkt folk och stället i tipp topp. Lovar att så som jag lämnar stället möts jag aldrig av vid en öppning. Och ändå färdig 21:04, alltså 4 minuter efter stängning. Gick hem och bytte kläder för de stank bara macka. Tog wlarre och begav mig ut til Bromölla då det blev den nya Wallander - Prästen tillsammans med Christian och Jenny. Helt okej film, dock har där funnits dom som är bättre.

Nu ska jag ta och nana lite :) Nattinatt!


Jobb.

Varit på ett besök i Åhus idag hos mamma. Kollade på onsdagens Bonde söker fru. Shit säger jag bara. Det är närstan så man skäms för deras skull. Har plcokat lite i lägenheten nu samtidigt som jag sett ett avsnitt av Gossip Girl. Riktigt bra. Ska jobba ikväll 16-22. Eller ja 22, lite över 21 om jag får bestämma. Brukar vara färdig i hyfsad tid faktiskt. Helgen närmar sig med storsteg och det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Idol imorron kväll på tv, och utgång på lördag. Så på söndag lär man väl vara helt död, precis som alla andra söndagar.

Fick ett tips också om att hyra in mig på en salong i Kristianstad. Får se om jag nappar på detta. Dock vill jag ju inte köra på heltid, så vi får se vad som sägs.

Mina bröder.



Jag har två stycken yngre bröder Marcus och Sebastian. Macce är 19 år och Sebbe är 16 år. Dom bästa bröderna man kan tänka sig! Och tro mig, dom har fått stå ut med mkt som mig till syster. Macce kopplade jag i koppel när jag inte orkade springa efter honom. Var bara att sätta hundkopplet i byxorna på honom. Eller varför inte sätta honom i leksakskorgen och slänga leksakerna över honom så han satt fast. Då kunde ju jag se färdigt på tv :)
Sebbe som jag och Macce egentligen ville att han skulle bli en flicka. Var så illa att vi inte ville åka in till BB och hälsa på honom. Min kommentar var "Inte en jävla lillebror till". Stackare. Så tyvärr fick han stå ut med allt från tjejkläder till tjejfrisyrer. Fast han har nog fått lite mer kvinnliga gener då han är ganska bölig :)

Här bjuder jag på några bilder.

Macce:
   

Sebbe:
 


Jag vill ..








Jag vill gå tillbaka i tiden tills då jag var liten.
Pigg och glad och absolut inga bekymmer.
Man lekte och skrattade konstant.
Stötte man på några problem så försvann dessa genast.
Och killar var absolut inget att tänka på då man var rädd för "killbaciller". Vänner skaffade man sig lätt.
Var någon bortrest hittade man genast en ny.
Så snälla, bort med alla mina bekymmer!
















Big Decision.

En av mina kusiner, Robin( han närmast kameran till vänster), är med i ett band som heter Big Decision. Riktigt bra är dom, och tänk då att dom är bara 15 bast. Tänk så bra dom är om några år. Detta är min favorit låt och den heter Wasting My Days.




Så jäkla bra :)


Attans.

Det ytterst lilla chansen för att komma till Vm fanns där, men försvann lika snabbt. Attans! Men jag måste säga att Sverige gjorde en fruktansvärt bra match idag och vilket mål av Anders Svensson!!! Het som fan med!

Nu blir det två avsnitt av Gossip Girl för min del, sen ska jag krypa ner i sängen.

Gonatt!

Lunchbesök i Åhus.

Hade inget för mig innan idag så jag körde till mamma för att överraska henne. Plus att jag skulle hämta ett kvitto till min bror Macce och lämna in hans trasiga mobil. Förstår inte vad det är med honom och kassa mobiler. Varje jäkel är ju paj. Passade på lite att leka med Frirres(min andra bror) hund Elsa. Hon är så söt så. Synd att hon inte är lika söt när hon blir stor. Sen tvingade jag mamma att bjuda mig på pannkakor :) Riktigt gott!

   
   


Ny klänning.

Jag köpte mig en ny klänning i början på veckan inne på Bikbok. Har inte handlat där på evigheter. Men direkt när jag sån denna så blev jag kär :) Rätt färg och så jävla snygg. Så klädvalet inför lördagen är fixat :) Har även fixat så jag ska bli sminkad. Perfekt :) Känns alltid som om man ser lika dan ut när man går ut. Dags för ändring :)


Jobb.

Har lunchat idag med Ida, Stefan och Carina på stan. Blev House of bagels, inte så ovanligt :) Har sedan mest degat på soffan. Ett avsnitt av one tree hill och ett av desperate housewife. Men nu får jag ta och masa mig till jobbet. Jobb 16-22, men brukar alltid vara färdig lite efter 21. och jag hoppas verkligen att jag är det idag med.

Ha en trevlig tisdagskväll.

Laxmiddag.

Idag slog jag och Lollo på stort och lagade laxfilé, potatis, lemon/dillsås och en god sallad till det. Smakade riktigt bra! Det tråkiga är bara all disk som blir kvar.

 

Nu ikväll har jag umgåtts med Ida och Stefan. Blev det fjärde filmen av Johan Falk, Leo Gault ( eller hur det nu stavades ). Den var bra den också, precis som dom andra. Tror faktiskt att det blir sängen för min del snart. Är väldigt trött eftersom jag sovit ganska lite inatt. Är ju en ny dag imorron. så.


Ny mobil.

Idag kom ÄNTLIGEN min nya mobil. Som jag väntat. Den anda höll knappt ihop längre. Så nu väntar vi bara på sim-kortet så har vi tillbaka mitt gamla nr :)


Bakissöndag.

Vaknade kl 11 imorse, helt död. Blev lunch på Fantasi tillsammans med Christian och Mange. Mie jobbade och det är ju synd att säga att hon var pigg och mådde bra :) Helt blek i hela ansiktet. Sen begav jag mig hemåt i regnet. Lite senare kom Lollo och joinade mig och Pilla lite därefter. Blev lite snack i sängen men sen somnade vi alla tre. 5 timmars sömn, riktigt skönt må jag säga! Sen tog vi oss i kragen och steg upp. Pilla hade åkt lite tidigare för hon skulle jobba natt. Sen drog jag, lollo och Moa upp på stan. Fixade lite käk och så sen blev det film, "New in town". Den var riktigt bra, sådär precis lagom för en söndagskväll. Tack för denna helgen mina kära vänner!


Lördagskvällen.

Stämningen var på topp igår. Dock kunde matchen gått lite bättre för det var riktigt surt faktiskt. Men sjukt att så få på en förfest kan ha så fruktansvärt kul, helt flippat. Tack alla människor :) Kvällen avslutades på Grand och det var lika kul som alltid.

   
   
   
   


Kommentarer till fotbollsmatchen.


Var inne och surfade lite på Aftonbladets hemsida nu i eftermiddags. Hittade några riktigt roliga kommentarer från svenska kändisar om fotbollsmatchen ikväll. Dom drar samma pölseskämt som vi brukar göra i vårt umgänge :) Jag säger bara, HEJA SVRIGE!








Min lägenhet.

Nu är nästan allt på plats i min lägenhet, har ju tagit sin lilla tid. Så jag tänkte slänga upp lite bilder här så ni ser hur det ser ut :)

Köksdelen:
     

Andra delen:
   

Sovalkov:


Hall:
 

Badrum:
   

Fina  :)


Fotbollskväll.

Kl 10 imorse vaknade jag av att det ringde som fan på dörren. Snällt att väcka en när man vet att jag jobbat natt. Det var givetvis Lollo och Pilla som hade sjukt kul. Efter det var det ganska svårt att somna om.

Stack upp till stan. Gick en runda med Hällen. Inget intressant alls på stan. Inom systemet för att handla inför kvällen. Jordgubbsvin och cider, så nu är den räddad.

Är hemma nu och tänkte röja upp det sista inför kvällen. Försöka sova lite till också, annars kommer det gå illa. Kl 19 ska vi samlas hemma hos mig för fotbollskväll. Heja Sverige. Hoppas på vinst! Så det blir lite fest och sen utgång i kristianstads dimma :)


Jobbat natt.

Precis hemkommen från ett arbetspass 23-04. Såg ut som jag vet inte vad när jag började. Börjar fa bli riktigt less nu på att alltid lämna stället i tipp topp, men när en annan börjar så ser där ut som fan. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och sova.

Blev idol innan ikväll tillsammans med ida, stefan och christian. Mkt trevligt.

Träff.

Har precis varit uppe och träffat Veronica på stan. Blev en fika på Nostalgia, en sallad för min del. Riktigt gott. Satt och snackade en massa skit som vanligt :) Mkt trevligt.


Hårvårdsprodukter.

När Ida kom hem häromdagen hade dom varit inom Freeport i Kungsbacka. Så jag skickade bud på lite produkter till mitt hår eftersom dom är sjukt mkt billigare där och dessutom finns i större förpackningar. Så det blev ett schampoo och balsam från Tigi, Bed Head Dumb Blonde. Riktigt bra är det. Sen använder jag alltid Root Boosten från Tigi Catwalk innan jag fönar håret. Blir riktigt bra volyum. Och sen avslutas det hela med Schwarzkophs Osis+ hårspray.


Min käre bror.

Igår fick mamma ett mms av min lillebror Macce som just nu ligger i lumpen uppe i Berga. Hon vidarebefodrade detta till mig och jag var absolut inte sen med att skicka detta vidare till mina vänner :)
Han fick sin basker igår och ville ju visa denna. Dom hade varit vakna i 48 timmar och han har berättat att han gått i sömne och tillslut såg saker som egentligen inte fanns där. Han är för go han. Senare idag kommer han hem på permis och det ska bli sjukt kul att träffa honom igen då man inte sett honom på tre veckor.


Flickan som lekte med elden.





Har precis varit på bio med Pilla, Ida och Stefan. Såg "Flickan som lekte med elden". Attans vad bra den var. Jag måste säga att Noomi Rapace är en sån jäkla grym skådespelerska. Hon borde få alla priser som finns, enormt duktig. Filmen var lika bra som den första och jag ser verkligen fram emot nästa. Drabbades nästan också av en hjärtinfarkt under filmen, fy katten vad rädd jag blev. Tror även att jag skrek rätt ut i biosalongen :) Haha.







Röd/Svarta Naglar.

Sussie var precis på besök. Idag blev det ett par svarta naglar med röd skuggning. Blev riktigt fint. Tyvärr är min kamera så kass så man ser inte det ordentligt på bilderna. Dags att införskaffa mig en ny omgående :)

 

 


Farmor.

Körde ut en sväng till pappa i eftermiddags. Farmor var på besök och jag har verkligen inte träffat henne på evigheter. Min farmor är hur go som helst men ibland är hon kanske lite för ärlig. Idag fick jag höra vilket ljushuvud jag är eftersom jag är så blond samt att jag var svart runt ögonen bara för att jag har lösögonfransar. Sen var det några hemska naglar jag hade. Värre saker har man fått höra, så detta var ganska lugnt. När jag väl var ute hos pappa passade jag på att låna med mig fyra filmer hem. Alltid bra att ha hemma om man inte har något att göra.

Sen åkte vi in till Kristianstad och lunchade på Ko-San, alltid lika gott. Blev en indonesiskananasgryta och en loka för min del. Nu är jag hemma och väntar på att Sussie ska komma hit. Vi ska fixa till hennes naglar. För er som inte vet så är jag utbildad nagel- och skönhetsterapeut. Blev klar med utbildningen i oktober -08.


Stöd Bröstcancerfonden.

Rosa bandet är en symbol för kampen mot bröstcancer.
Istället för att köpa rosetten att ha på jackan valde jag att besöka
Guldfynd som gjort egna produkter till förmån av bröstcancerfonden. Hitentills har de kunnat bidra med 4 mijoner med hjälp av sina kunder. För varje sålt smycke skänker som 10 kr. Jag hittade ett jätte söt och fint armband som jag bara var tvungen att köpa. Väldigt fint och för en mkt bra sak. Så gör det ni också!

 


Ida är hemma.

Jobbade ikväll. Började med att jag blev rasande när jag anlände till jobbet. Förstår verkligen inte hur svårt det kan vara att sköta sitt jobb. Jag lämnar alltid stället i skick, men möts alltid av ett bombnedslag tillbaka. Ikväll var nästan för mkt faktiskt. Snälla ge mig ett annat jobb. Dags att ta med en jobbsökartur.

Efter jobbet hämtade Pilla, Lollo och Bg upp mig för att åka ut till Ida som är hemma på besök med sin nya kille Stefan. Han fick godkänt vid första mötet :) Blev även en Johan Falk film. Skulle sett de bägge nya, men vissa banagde ju ur. Så jäkla gött att Ida är hemma i 1,5 vecka nu :) Har saknat henne som fan!


Då var det dags igen ..

Efter en vääääääldigt lång bloggtorka tänkte jag ta tag i detta igen. Men först och främst ska jag bli färdig med designen. Tar lite i taget :)

Ha en trevlig onsdagskväll!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0