Rebba hittade en gräslig bild på mig som l...

img_5467 (MMS)

Rebba hittade en gräslig bild på mig som liten :-)


Onsdagen i bilder.










Fest.

Igår körde vi unga fest med jobbet. Var faktiskt riktigt kul och det blev en hel del fylla. Avslutade kvällen på Bånken. Var sjukt lite folk men vi hade ball ändå :)
Tack mina kära kollegor!


Drink.

Nu kör vi :)
Ungtuppafest med dom unga i hemtjänsten står på schemat.


Jobb.

suttit med schema hela dagen på jobbet.


Överraskning.

Min kära kollega Niklas hade satt upp dessa i hela  huset när jag kom hem. En i hissen, dörren till korridoren och en in till lägenheten. Hahah.
Störd på riktigt :)


Gonatt.

Nej nu säger vi gonatt på Kapellgatan. Och med vi menar jag givetvis jag och min hemliga pojkvän Molgan :) Jag har kommit på att Molgan är den mannen som man kan lita på. Alla andra jävlar är opålitliga. Suck!! Jobb 7-16 imorron som vanligt. Blir att sitta med schema och sen möte. På kvällen ska vi yngre på jobbet ut och svira. Tur att man är ledig på torsdag för då lär sängen va min :)


Lördagens fest i bilder.






Vill ha.

Donna här i Kristianstad har fått in denna fantastiskt vackra sandal från Miss Sixty. 1299 kr.
Vill ha, vill ha!!!!


Annons.

Igår kom Vi syns i Åhus ut. Och där var en liten annons från Åhus Hud & Kroppsvård. Lite felstavad på sina ställen dock .. Men passa på :)

 




Hemsk dag ..

Har haft en riktigt hemsk dag på hemtjänsten idag. Hänt en massa och kännt sig sjukt stressad hela dagen. Så nu är jag helt död och känner mig inte helt hundra. Därav tänkte jag inte träna ikväll.


Luddes fina naglar som vi gjorde igår :)

Utgång.

Iväntar Rebba för lite drinkar innan utgång :)





Fler naglar ..






Ursäkta.

Ursäkta mitt dåliga bloggande. Har varit fullt upp nu de senaste dagarna. Plus att jag är vd i manshatarklubben. Jag förstår verkligen inte vad som är problemet med män? Och den där jävla fegheten? Nej, nu ger jag upp. Skiter i allt som har med män att göra och satsar på mig själv och min karriär istället.

Så, skit ner er män!

Första dagen.

Nu var första dagen avklarad på salongen. Visst bara en kund, men ändå :) Så nu får vi hoppas det rullar på. Så hädanefter finns jag på Åhus Hud & Kroppsvård mina vänner :)



Första kunden på salongen är nu avklarad :-)

mms_img20238 (MMS)

Första kunden på salongen är nu avklarad :-)


Naglar.

Hade önskemål om att jag skulle lägga upp lite nagelbilder. Här kommer några :)
















Inte en dag för tidigt ..

Började dagen med att besöka min frisör, Lotte. Blev en massa blonda slingor och klippning på det. mkt nöjd :) Efter det blev det lunch på Martini med Mamma och Pilla <3

I em har jag flyttat in mina nagelsaker på Åhus Hud & Kroppsvård. Kommer bli hur bra som helst. Kör igång med första kunden på onsdag. Kommer köra ett specialerbjudande nu i början. Nytt set akrylnaglar för 500 kr. Så passa på mina vänner. Ord pris är 800 :)

Mamma och jag har även hunnit skaffa lite tyg till en kudde som jag ska ha till kunderna på salongen. Ikväll blir det alla hjärtans mys med Rebba <3

Och till det BÄSTA .. idag har jag ÄNTLIGEN sagt upp mig från Subway. Inte en dag för tidigt. Efter 6 år och 1 månad har jag verkligen gjort rätt.



Efter 2,5 timme hos lotte börjar äntligen ...

mms_img51153 (MMS)

Efter 2,5 timme hos lotte börjar äntligen håret bli blondt :-)


Efter 2,5 timme hos lotte börjar äntligen ...

mms_img51153 (MMS)

Efter 2,5 timme hos lotte börjar äntligen håret bli blondt :-)


Yttligare en film.

Sådär ja, då var en film till avklarad. Nu blev det Gullivers Travels med Jack Black. Den var faktiskt rolig må jag säga :) Är ganska seg och trött nu. Är ju inte så konstigt med tanke på hur lite man sovit inatt. Menmen, får ju skylla sig själv eg. Nu blir det ett avsnitt av Greys Anatomy och sen blir det att sova.

Gonatt.


:)

Idag är jag glad. Känner att jag haft en riktigt bra helg :) Första gången på jag vet inte hur länge som jag haft en helt ledig helg utan jobb, fotboll och handboll. Härligt som fan :) Men det lär dröja tills det sker nästa gång. Pilla kommer snart hit igen. Blir kycklingsallad och film ikväll. En lagom söndag skulle jag vilja säga :)


Jag och Pilla på Macces student

Lördagen.

Ni får ursäkta att det inte blev så mkt bloggande igår men jag hade lite andra saker för mig :) På dagen var jag uppe på stan en runda och på em/kvällen blev det en trip ner till Malmö för dejt nr 2 med M. Riktigt trevligt, fast kunde varit bättre om jag vunnit bowlingen :) Fast jag tog det ganska bra. Var hemma typ halv fyra inatt så det blev bara fyra timmars sömn. Fattar inte hur man kan vakna kl 8 en ledig söndag? Helt sjukt.

Var och käkade med Pilla innan idag och sen bort till Intersport för att prova ut en ny mmålvaktströja. Blev en svart denna gången, riktigt snygg faktiskt. Sen såg vi Burlesque, riktigt bra film! Vi ska väl hinna med någon film till innan dagen är slut :)


Riktigt bra!!

Så sjukt bra!!!


Burlesque med pilla. Slappesöndag :-)

mms_img51152 (MMS)

Burlesque med pilla. Slappesöndag :-)


Äventyr :-)

mms_img59266 (MMS)

Äventyr :-)


Mkt att fixa.

Har gjort värsta listan nu inför flyttandet till salongen.

- Skaffa ett kassaregister. Tänkte hyra.
- Skriva på kontraktet.
- Registrera babsen på salongen.
- Måste åka till Ikea
- Inhandla nageloljer, lack osv som jag kan ha till försäljning.
- Inhandla en ordentlig kalender till bokningarna.
- Visitkort.
- Reklam? Kommer iof en annons i Åhusbladet.
- Skaffa ett mobilnummer till företaget.
- Köpa bokföringsprogrammet.
- Samla ihop alla mina nagelsaker som är utspridda.
- Flytta nagelbord och stolar till salongen.

Och jag kan fortsätta ... Känns som om jag har lite att stå i ..

Fredagsmys på Kapellgatan.

Rebba och Elle är på besök. Jag och Rebba hade bestämt sen innan sen bjöd Elle in sig själv, men det funkade ju mkt bra :) Blve mat på kosan först. Snackat en massa också. Har även hunnit med att färga ögonbrynen på mig och Rebba. Och just nu klipper Elle Rebbas hår. Lagom fredag, man är ju trött efter veckans jobb. Tror inte jag blir uppe så länge ikväll, känns som om ögonen går i kors :)


Projekt färga ögonbrynen på kapellgatan.

mms_img47682 (MMS)

Projekt färga ögonbrynen på kapellgatan.


Bättre humör.

Idag är jag på lite bättre humör :) Hade en liten downperiod vid lunchen bara då jag fick värsta skallebanken. Men det gick som tur är över. Jobbade till 15:30 och sen tog jag en snabbis på stan. Men jag hittade inget kul alls. Fick iaf precis besked om att skatteverket godkänt min ansökan om eget företag. wiiiieee, så nu är jag super glad! För er som inte vet så ska jag hyra in mig på Åhus Hud & Kroppsvård. Verkligen ett jätte mysigt ställe med trevlig personal. Jag tror att jag kommer trivas riktigt bra. Kommer bara vara jag som sysslar med naglar och det känns riktigt bra. Visst jag kommer ju göra ögonfransförlängningar också :) Och ja, jag kommer fortfarande jobba kvar inom vården.

Nu har äntligen mitt företag startats :-)

mms_img73250 (MMS)

Nu har äntligen mitt företag startats :-)


Sur.

Har gjort nagalar hela em idag. Blev sjukt granna. Sen stressa som fan till fotbollsträningen. Tråkigt när man kommer dit och vi bara är 10 st varav 2 st går tidigare. Regn och 3 grader ute. Blev sne direkt när jag började springa. Har den sista tiden börjat få sjukt svårt för att andas när jag motionerar. Har aldrig upplevt detta innan och då har jag ändå varit i full gång hela hösten och vintern. Blir så jävla arg och frusterad på detta för jag vill så mkt mer!! Så jag tappar motivationen direkt när jag känner detta, sen är det kört. Kanske dags att besöka läkaren? STOR SUCK!!


Kvällsmat :-)

mms_img17695 (MMS)

Kvällsmat :-)


Torsdag.

Jag och Sabina hade sleepingover inatt. Riktigt trevligt. Dock inte så mkt sovande, mest en massa skratt tycker jag :) Men det var riktigt trevligt. Sen gick sabina upp 5:45 imorse och jag 6:15. 6:30 var vi påväg till jobbet. Är så sjukt snabb på morronen :) Försöker verkligen ta på vara varje sekund jag kan sova :) Jobbat några timmar idag och sen var jag inom mamma en sväng. Precis hunnit ta en pwrnap.


Gonatt.

Stessigt på jobbet ikväll. Blev 5 minuters övertid. Helt sjukt. Har hunnit diska undan lite här hemma efter jobbet, ser ut som fan. Blir så när man jobbar och tränar för mkt. Då blir lägenheten lidande. Snart kommer Sabina hit. Hon ska sova över här inatt, båda börjar kl 7 imorron så.

Gonatt gott folk.


Haha, min kollegas snygga fickparkering :-)

mms_img17693 (MMS)

Haha, min kollegas snygga fickparkering :-)


Sååååå granna :-)

mms_img17694 (MMS)

Sååååå granna :-)


Normala kollegor jag har :-)

mms_img17692 (MMS)

Normala kollegor jag har :-)


Dagens naglar på min moster

mms_img17690 (MMS)

Dagens naglar på min moster


Och en bild till fast lite närmare :-)

mms_img17691 (MMS)

Och en bild till fast lite närmare :-)


Filmer.

Igår efter träningarna kollade jag klart på Little Fockers som jag och mamma började titta på. Var faktiskt rätt ball, ungefär som dom andra två.
Sen såg jag The Tourist, helt okej. Kanske inte världens bästa film. Sen gíck ögonen i kors och sängen väntade :)




Död.

Är helt slut efter kvällens träning. Först en timmes indoor walking med fotbollslaget på Friskvårdshuset. Jess kör hårt med oss :) Sen racerfart till Åhus för att träna handboll i en timme. Så man kan ju säga att jag är rätt död nu. Blir duschen och sen in film på datorn innan jag ska nanna.

Imorron blir det nageljobb och jobb på hemtjänsten 16-22.


Saknar dig Ida!! <3

Såhär ser man ut efter en handbollsmatch. ...

mms_img17689 (MMS)

Såhär ser man ut efter en handbollsmatch. Jävlar vad dom ska knipas .


Sliten.

Fy fan vad dryg utbildningen var idag. Den ena var fan dummare än den andra. Tur att jag hade Amanda med mig, annar hade jag nog dött. Hade prov med, men jag och Amanda gissar på att vi har alla rätt. Blev en pasta på stan efter utbildningen.

Sen skulle jag och mamma se film, Little fockers. Dock somnade jag in i halva filmen så jag får se resten nu. Men av vad jag såg så var den ball.

Nu är jag hemma igen och väntar på att maten ska bli klar i ugnen. Sen är det dags för 1 timmes indoor walking med fotbollen och sen 1 timmes handboll. Jag kommer sova gott sen inatt vill jag lova.


Trött.

Lagom road när man är tvungen att gå upp tidigt sen lediga dag för att gå en utbildning, medicinuppföljning. Suck, det var den sovmorgonen det. Men först blir det frukost med fröken Amanda.


Lagom road såhär en tisdagsmorgon ..

Love and other drugs.

Har jobbat idag, 7-16 som vanligt. Har suttit med schema hela dagen så den har gått ganska bra må jag säga. Har två vänner som ska på antällningsintervju hos oss. Ska bli kul. Håller tummarna :) Har ju redan fixat in Lollo och Cissi och dom sköter sig mkt väl.

Efter jobbet kom Rebba hit. Hämtade upp henne vid tåget och sen blev det en potatis på Trendie. Kollade på Love and other drugs ikväll. Vilken film säger jag bara. Sjukt bra. Skulle lätt kunna se den flera gånger. Inatt blir det sleepingover på Kapellgatan.


Vilken kille. PAX säger jag bara!!

Haha förra inlägget blev lite fel, nagelpr...

Haha förra inlägget blev lite fel, nagelprodukter ska det ju va. Satans t9


Ny leverans av mjölkprodukter.

mms_img23369 (MMS)

Ny leverans av mjölkprodukter.


Solsidan.

Precis sett solsidan, riktigt jäkla bra :) Såg inte alls första säsongen utan det är först nu jag börjat följa det. Men det funkar bra det med :)




Söndag.

Jobb idag med 7-16. Fast dagen har gått mkt fort, har ju jobbat med Sabina hela dagen så :) Sov inte så mkt inatt så jag var ganska död när klockan ringde. Men det är bara att bita ihop. Sen blev det fotbollsmöte på det. Har precis lagat lite mat. Blev kycklingfile, klyftpotatis och beasås. Även en matlåda till morgondagens jobb. Känns duktigt :)


Neeeeej, kiwin har hamnat bak galler :-)

mms_img59308 (MMS)

Neeeeej, kiwin har hamnat bak galler :-)


Övertrött.


Kass.

Har varit rätt kass på att blogga nu känner jag. Men det har varit mkt nu fredag/lördag.

Igår, fredag, gjorde jag lite naglar i Åhus. Sen bjöd mamma på mat. Riktigt fint. Innan dess hann jag besöka familjen Svensson ett tag. Sen var det handbollsmatch mot Dalhem. Förlust 24-26. Dock ledde vi matchen ett tag med 5 bollar, men lyckades inte hålla det. Själv missade jag ett skott, satte ett och fixade en straff. Känner mig så jävla kass i försvaret bara. Måste öva på det. Sen blev det en liten trip ner till Malmö. Mkt trevligt må jag säga.



Eftersom jag kom i säng 3 natten mellan fredag och lördag var jag ganska död på morgonen. Började jobba kl 7 och höll på till 13. Ledig tre timmar och sen jobb 16-22. Var meningen att jag skulle sova dom tre timmarna men det blev inte så mkt av det. Rebba kom på besök och mossan snackade lite. Men sista turen på jobbet har varit riktigt ball. Tiden gick kalasfort.

Idag är jag glad. Pallar inte bli besviken igen.

Min söta kollega roar oss andra såhär en l...

mms_img59307 (MMS)

Min söta kollega roar oss andra såhär en lördagskväll :-)


Mina säriga brödrar sebbe och macce.

mms_img25449 (MMS)

Mina säriga brödrar sebbe och macce.


Snart är det dags för match och vi hoppas ...

mms_img25448 (MMS)

Snart är det dags för match och vi hoppas att nr 5(jag) kommer göra minst 3 mål. Gjorde 2 mål i förra matchen och det är dags att utöka :-)


Fredag.

Hade hoppats på att förkylningen skulle försvinna helt under natten. Men icke! Nåja, då är det bara att bita ihop och gilla läget. Ska till Åhus sen och göra ett set naglar. Sen skulle jag egentligen jobbat kväll men hat tagit ledigt för att jag ska spela handbollsmatch. Men jag måste gå in och ge insulin till två gamligar iaf. Sen är det hemmamatch mot Dalhem. Fick storstryk sist och så ska det inte bli idag vill jag lova! Sen bär det av på en liten oväntad trip :)


En liten Maja i sin favoritklänning.


Dagens inköp.

Jag väntar och väntar på att skatteverket ska godkänna min ansökan om att starta nytt företag. Har ju haft enskild firma innan men la ner det sen. Ångrar som fan att jag inte bara la det vilande. Menmen, upp till 1 månad kan det ta innan jag får besked. Och snart har jag väntat i 2 veckor. Vill ju bara plocka ihop mina saker och flytta in på salongen. LÄNGTAR!!


Dagens inköp: 2 st akrylpenslar och ett vackert ställ till dessa :)

Dagens naglar.

Nu när man känner sig bättre har jag haft två nagelkunder idag. Visst lite snorigt har det varit, men det har gått :)
Men imorron är man tillbaka på jobbet igen och det är full rulle.


Två rosa nyanser som jag skuggat ihop.


Klassiskt vita med lite glitter.


Lite närmare ..


Själv kör jag på gröna :)

Wow.

Helt fantastiskt, förkylningen börjar släppa. Äntligen. Jag slipper låta som en man :)


Åhus

Befinner mig i Åhus just nu. Ett besök hemma hos lille mor. Har precis hunnit käka också. Körde på den lata varianten så jag beställde mig en pasta. Sabina kommer snart hit så ska jag fixa till hennes naglar. Tänkte snora extra mkt på henne :) Nä, men jag borde ju faktiskt inte smitta nu.


Jag och mina två störda bröder. Sebbe till vänster och Macce till höger.
Som mormor säger, vi är inte nyktra på bilden :) Inte ens lille Sebbe


Torsdag.

Sovit riktigt dåligt inatt. Och dessutom vaknar jag och ser att jag dragit av alla fransarna på ena ögat. Mkt snyggt. Förkylningen känns lite bättre idag, så har man tur slipper man kanske den snart. Tanken är ju att jag vill vara frisk tills imorron så jag kan spela match.


Jag och min mobror Mats

Uttråkad.

Sjuk och uttråkad. Vad roar man sig då med?




Sol.

Jag vill åka utomlands. Är så sjukt trött på detta kalla jävla land.
Man kanske skulle ta sig en restresa och bara fly?


Jag och Helen i Thailand

Trevligt.

Trevligt att se att bloggens läsare ökar hela tiden :)
Och jag är nöjd över att det har blivit flera inlägg från mig :)


Blä.

Mådde riktigt dåligt innan i em. Fick lägga mig och sova. Blev ju lite bättre men inte helt. På denna jävla förkylningen har jag nu huvudvärk och mår illa. Fattas ju bara att febern ska komma tillbaka. SUCK!
Fatta, jag har inte tid med det här. Jag ska bli frisk nu. Jag har handbollsmatch på fredag och jag SKA vara med. Sen ska jag jobba hela helgen och vi ska ha ett viktigt fotbollsmöte. Någon som vill ta över min sjuka? Its for free.


Vita naglar.


Fortfarande kass.

Inte för att jag har blivit bättre direkt. Förkylningen är mkt värre men febern är borta. Går runt och snorar och har mig hela tiden. Sovit riktigt illa har jag med.

Igår kväll bäddade jag ner mig i sängen framför Gossip girl tillsammans med en sup cocillana och en cola light. Hade värsta feberfrossan med. Började även titta på 90210, men orkade inte hålla ögonen öppna hela avsnittet så jag fick ge upp.


Sjukling.

Ännu mer trött.

Hostar och har mig hela tiden. Fortfarande lika tungandad. Och blir så jävla trött på vissa människor!! Känns som om jag är trött på allt! Noll i motivation .. Tur att man har vänner och familj som piggar upp en!


Trött.

Sovit riktigt dåligt inatt. Lika svårt för att andas, ont i halsen, hostat lite mindre tack vare hostmedicinen. Pallar inte med detta. Jag vill träna. Och jag vill bli frisk! Har ju handbollsmatch på fredag och jag SKA vara med!!Jag ska ju göra 3 mål denna matchen, gjorde ju 2 i förra.

   



RSS 2.0